Vier je 100ste verjaardag

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/psa04/pilotenenprinsessen.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1219

We hangen slingers op en proosten want we vieren je 100e verjaardag, gefeliciteerd!
Dat doen we zeker niet alleen voor de lol. Want laat je fantasie eens stromen en stel je 100e verjaardag eens voor… Wie zijn de gasten? Wat vertel je in je speech? Hoe kijk je terug op je leven? Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Waar krijg je de meeste waardering voor?

Wat heb jij geleerd van de afgelopen jaren?
Je 100e verjaardag is de perfecte gelegenheid om je eigen leven en jezelf eens onder de loep te nemen… met een liefdevolle blik. Want streng zijn we vaak al genoeg tegen onszelf. Wat heb je tot nu toe allemaal meegemaakt en wat zijn de belangrijkste (levens)lessen die je daaruit kunt meenemen? En heel belangrijk… Hoe ga jij die wijsheden gebruiken om je leven zo in te richten dat je later (als oud opaatje of omaatje) ook daadwerkelijk tevreden en positief kunt terugkijken op je leven?

Een persoonlijk advies aan jezelf
Je gaat dan ook naar huis met een persoonlijk advies aan jezelf. Hierin beschrijf je wat jouw meest belangrijke waarden zijn en hoe jij gaat leven naar deze waarden. Ook beschrijf je hoe jij kunt omgaan met die irritante stemmetjes in je hoofd, die je het liefst vasthouden in je comfortzone en altijd op zoek zijn naar de goedkeuring van je omgeving. Als laatste stel je een gefocust doel voor jezelf. Eén voor het komende jaar en één die je dezelfde dag nog uitvoert. Want elke vooruitgang begint tenslotte met die eerste kleine stap…

Welke (levens)verhaal vertel jij later met een advocaatje (of gin tonic) in je hand?

Voor wie:
• Voor iedereen die een druk leven heeft, het gevoel heeft geleefd te worden en die even een moment wil stilstaan om de balans op te maken.
• Voor iedereen die waarde hecht aan een betekenisvol leven en die graag het leven wil leiden dat bij hem/haar past.
• Voor iedereen die (soms) te streng tegen zichzelf is en die met een meer vriende-lijke blik naar zichzelf zou willen (leren) kijken.
• Voor iedereen die leiding wil (kunnen) geven aan zijn/haar eigen leven. Die gelooft dat je zelf invloed hebt en daar ook mee aan de slag wil gaan.
• Voor iedereen die niet bang is om zich kwetsbaar op te stellen en die het lef heeft om uit zijn/haar comfortzone te stappen.

Resultaat:
• Een persoonlijk advies aan jezelf waarmee je in de toekomst keuzes kunt maken die bij je passen
• Handvatten waarmee je je ‘strenge ik’, ofwel je perfectionist, kunt temmen
• Positieve energie en inspiratie

Duur: 4 uur / 8 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12 deelnemers
Prijs: vanaf € 99,- p/p excl. btw (4 uur)  / vanaf € 175,- p/p excl. btw (8 uur)

Wil je meer weten over de training ‘Vier Je 100e Verjaardag’ of ben je zo enthousiast dat je meteen een sessie wil plannen? Bel/App Chantal (06-14789006) of Elke (06-47004100) of vul je vraag hieronder in:

[contact-form]