DIT IS BUUTVRIJ

BV_clean_BonW
Echte mensen, echte verhalen, echt contact.

In een wereld waarin mensen steeds meer van elkaar lijken te vervreemden, een wereld die steeds harder wordt, praten we niet meer met elkaar, luisteren we niet. Niet echt. We kijken naar verschillen, voelen afstand en lijken het steeds moeilijker te vinden om open te staan voor anderen. Op internationaal niveau, maar zeker ook op kleine schaal zoals op de werkvloer of in de buurt.

Echte verbinding
Daarom is het onze missie om mensen weer dichter bij elkaar te brengen. De afstand tussen ons te verkleinen en het mooiste: elkaar (laten) raken. Een oprechte, echte verbinding creëren. Mensen elkaar echt laten zien, horen, begrijpen… Wat er dan ontstaat is magisch: een twinkeling in de ogen, een traan van ontroering of een harde lach. En dan kan er een echter verbinding ontstaan.

Meer authenticiteit
Hierbij focussen we ons op jou als persoon. Wat is jouw invloed op het creëren van een verbinding van hart tot hart?Wij zijn ervan overtuigd dat echtheid hiervoor de basis is. Want pas als je de vrijheid voelt om jezelf te zijn (met al je sterktes en ook je imperfecties!) kun je zonder oordeel en vol aandacht en empathie naar een ander kijken. Waardoor je de ander uitnodigt tot het smeden van een ijzersterke band.

Want…
Wat meer authenticiteit en verbinding kan zo veel moois opleveren. Als je weet wie je bent en de vrijheid voelt jezelf te zijn, voel je meer geluk, kun je makkelijker keuzes maken, durf je grenzen te stellen en krijgt je vertrouwen een boost. Op de werkvloer zal zich dat uiten in meer empathie, een betere samenwerking, meer creativiteit en productiviteit. Dat zijn allemaal prachtige doelen die Buutvrij dolgraag nastreeft!