BUUTVRIJ BELEEFT

Elke training is een feestje voor ons. Elk  interview, coachgesprek en zeepkistverhaal ook. Wij houden simpelweg ontzettend van ons werk. Geen blue Monday voor ons. En om je te laten zien waar wij dan zoveel plezier aan beleven, hier een paar voorbeelden. ‘Feest’ je ook een keer met ons mee?

Tedx Haarlem
Op 2 december stond Chantal op de rode stip van Tedx Haarlem. Voor een publiek van ruim 500 man vertelde ze haar verhaal over authenticiteit en haar innerlijke Golden Retriever:

Sprookje voor opening van Phanta Basta!
Voor de opening van filmproductiebedrijf Phanta Basta! hebben wij een sprookje geschreven over het ontstaan van het bedrijf. Kinderboekenschrijver Jacques Vriens heeft dit sprookje in de rol van schoolmeester voorgelezen aan alle gasten. Directeur Michiel Bartels: “Heel veel dank voor dit sprookje dat zo krachtig onze kernwaarden verwoordde. ”

img_1715

Speelkwartier in bibliotheek Haarlem
Tijdens de open ochtend van bibliotheek Zuid-Kennemerland hebben wij Haarlemmers kennis laten maken met het Buutvrij Speelkwartier. Een uur lang op een speelse manier aandacht voor het EQ, als kickstart voor een succesvolle dag. De reacties waren hartverwarmend, o.a.: “Super zo’n onverwacht echt inspirerende bijeenkomst. Top gedaan!”
(foto door: Dennis Cup van Haerlems Bodem)

bibliotheek-haarlem

Local stories on stage
Elke heeft op het Haarlemse podium van Local stories on stage gestaan met een ‘losbandig’ verhaal over haar opa die lid was van kunstsociëteit Teisterbant, opgericht door Godfried Bomans. Met leden als Harry Mulisch en Anton Heyboer. Chantal praatte de avond aan elkaar. (foto door: Danny Gooyer)

elke-vertelt

Tedx pitch
Op 22 september streed Chantal tijdens de Tedx pitchavond voor een plaats op het podium van Tedx Haarlem 2016. En…ze won met haar verhaal over interne pleasende Golden Retrievers en verbinding. Op 2 december zal zij haar Ted-talk geven in de Philharmonie in Haarlem. (www.tedxhaarlem.com)