DIT IS BUUTVRIJ

Buutvrij! Dat riepen we vroeger tijdens verstoppertje om de hele groep te bevrijden. En dat is eigenlijk wat we met Buutvrij Coaching ook doen. We willen allerlei gedachten en maskers laten vallen zodat iedereen zich vrij kan voelen om zichzelf te zijn. Meer echtheid, inclusief je imperfecties.

Speels & creatief
We staan voor speelsheid en creativiteit. Bij ons zal je zo nu en dan uit je comfortzone moeten stappen. Op die manier creëren we meer ruimte voor nieuwe inzichten. Dat in combinatie met een open en vertrouwelijke sfeer, met in het achterhoofd een duidelijk doel, zorgt dat de trainingen en events van Buutvrij Coaching niet alleen leuk zijn, maar ook voor nieuwe inzichten zorgen die ook op langere termijn een verschil kunnen maken.

Groepsdynamiek
We werken veel in groepsverband. Hoe verschillend, maar toch ook gelijk mensen zijn, in een groep kunnen we vaak iets extra’s creëren. Tijdens een groepssessie kan er een bijzondere dynamiek ontstaan waarin je veel van elkaar kunt leren. Daarbij zal het je ook verbazen, herkenning en verlichting geven dat een ander ook z’n problemen en worstelingen heeft.

speelse speeddate 2

Persoonlijke begeleiding
Naast groepscoaching vinden wij persoonlijke begeleiding net zo belangrijk. Deze twee gaan erg goed samen, aangezien wij met z’n tweeën als coaches groepen begeleiden. We hebben met twee man sterk meer tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding binnen een groep. Voor meer persoonlijke verdieping verzorgen we ook 1-op-1 sessies.

Chantal is professioneel coach en Elke verhalenmaker. Met onze verschillende invalshoeken, achtergrond en ervaring, maar met hetzelfde doel, zetten we ons altijd vol overtuiging en liefde in om de wereld meer echtheid en uiteindelijk meer verbinding te brengen!

Wil je meer weten over de speelsheid van Buutvrij Coaching? Bekijk dan HIER ons Buutvrij Model.

Ben je benieuwd naar Chantal & Elke? Kijk dan HIER.

Vanuit onze tenen…
Wij zijn Buutvrij Coaching begonnen omdat wij vanuit onze tenen voelen dat dit is waar voor ons alles samen komt:

mission-passion-profession-vocation-purpose-graph

Ook wij blijven onszelf ontwikkelen…
En natuurlijk leren wij ook nog elke dag. Niet alleen op het gebied van coaching, ook over onszelf. Want ook wij hebben onze valkuilen en ontwikkelpunten. Daarom laten wij onszelf ook regelmatig coachen, komen wij samen met andere coaches om te reflecteren en te leren en volgen wij (verdiepings)cursussen op het gebied van coaching, mindfulness en creativiteit.

Wij werken volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO)