FUCK UP NIGHTS

Buutvrij Coaching organiseert de Fuck Up Nights in Haarlem! Je raadt het al, het hoofdthema van de avond is: fuck ups, oftewel falen. Voor de verandering worden fouten en blunders tijdens dit evenement juist in het zonnetje gezet.

Wat is Fuck Up Night?
De Fuck Up Night is een event dat overal ter wereld in honderden steden plaatsvindt. En wij organiseren deze leuke en leerzame avond vol faalmomenten in Haarlem. Drie sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Over verkeerde beslissingen, inschattingsfouten, blunders… Wat was hun ultieme fuck up, en hoe gingen ze daarmee om? Na elk verhaal is er gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers en tijd om te netwerken. En natuurlijk wordt dan iedereen uitgenodigd om zijn of haar fuck up te delen.

Waarom Fuck Up Nights?
Want eigenlijk gaan de wereld van ondernemen en zaken doen hand in hand met falen. Alleen lopen we hier niet mee te koop en delen we veel liever onze succesverhalen. Wij vinden het tijd om daar verandering in te brengen, om meer aandacht aan de fuck ups te besteden. Want verhalen over falen zijn zo ontzettend leerzaam, dat het zonde is hier niks mee te doen. Faalverhalen zijn authentiek en bevrijdend. Deze zorgen voor herkenning, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. En… het delen van fuck ups is simpelweg gewoon leuk!

Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de Fuck Up Nights in Haarlem.