BUUTVRIJ OP DE ZEEPKIST

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/psa04/pilotenenprinsessen.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1219

“Je zorgde met je verhaal voor een mooie en kwetsbare opening van een bruisende en inspirerende avond. Dank je wel Chantal! Veel succes en plezier met nog meer ‘onder de rok vandaan kruipen’ en de spotlights pakken ;-)”
(Edith van Beek – Aset Haarlem)

Met onze zeepkist reizen wij het hele land door. Van Rottumerplaat tot Amsterdam en van Nieuweschans tot Sint Anna ter Muiden. Onze missie: inspireren, motiveren en verbinden door het vertellen van magische verhalen.

Twinkeling, (glim)lach en nieuwe energie
Onze zeepkist voelt zich op veel plaatsen thuis: midden op de afdeling waar jij werkt, op een festival, in de kantine, op de parkeerplaats, of lekker buiten in het groen. Vertel ons van welk thema jullie hart sneller gaat kloppen en wij zorgen vanaf de zeepkist voor een twinkeling, (glim)lach, inspiratie en nieuwe energie.

Gunnen, vertrouwen, verbinding…
Populaire thema’s zijn onder meer dromen, verbinding en het verslaan van innerlijke monsters. Voorbeelden van onze inspirerende verhalen die wij vertellen zijn:

* How kind-hearted honesty leads to authenticity (Met dit verhaal stond Chantal op TedX Haarlem)
* Kom onder je moeders rok vandaan en word zichtbaar…met je droom.
* Storytelling: de kracht van een verhaal

Duur: half uur
Aantal luisteraars: van 10 tot heel veel
Prijs: vanaf € 500,- excl. btw

Wil je meer weten over de zeepkist of wil je dat wij de zeepkist meteen inladen en naar je toe komen? Bel/App Elke (06-47004100) of Chantal (06-14789006) of vul je vraag hieronder in: 

[contact-form]