Faaltastisch!

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/psa04/pilotenenprinsessen.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1219

Een vette spelfout in een breed verspreide tekst. Een nulletje over het hoofd zien waardoor een bestelling in tienvoud op kantoor wordt bezorgd. De draad kwijtraken tijdens een belangrijke presentatie. Of een beslissing nemen die totaal verkeerd uitpakt…

Instant prestatie fixatie
Na een fout of blunder kunnen we onszelf wel voor de kop slaan. We zijn tegenwoordig zo gefixeerd op instant presteren, dat we onszelf niet meer toestaan om (spelenderwijs) te leren. Terwijl de focus op leren uiteindelijk veel effectiever is. Gelukkig maken we fouten, anders zouden we nooit nieuwe dingen uitproberen. Dan was er geen groei, ontwikkeling of innovatie. Geen internet, geen Facebook en (heel belangrijk) dan waren er geen chocolate chip cookies.
Wist je dat durven falen je productiever, creatiever en krachtiger maakt? En hoewel iedereen de quotes van Steve Jobs, Michael Jordan en Einstein enthousiast verspreidt (zoals: you never fail until you stop trying) doen we er toch nog steeds alles aan om fouten te voorkomen.

Faallef + faalvaardigheid = faal voorwaarts
Het is niet zo gek dat we gefixeerd zijn op het voorkomen van fouten. Want veel mensen hebben nog niet de juiste faalvaardigheden om na een faalervaring ook daadwerkelijk te kunnen groeien. Ze stellen niet de juiste doelen en denken vanuit een vaste mindset. Creëren geen safe zone en zijn niet in staat om voorbij hun primaire verdedigingsreactie te handelen. Dat dat anders kan, leer je tijdens de interactieve, speelse training Faaltastisch!

De wereld verandert, verander jij mee?
Wil je bij blijven, innoveren, groeien, jezelf blijven ontwikkelen? Stap dan samen met ons uit je comfortzone tijdens Faaltastisch! Je leert hoe je goed kunt omgaan met het maken van fouten, en hoe je het maximale uit fouten haalt. Ja een fout maken kan pijn doen, maar als je het slim aanpakt stap je snel uit het negatieve en maak je er een positieve ervaring van die ook daadwerkelijk iets oplevert. Dan kies je voor groei op de lange termijn in plaats van kortstondige succesjes. Wees Faaltastisch, groei en til jezelf/je projecten/je team/het bedrijf waarvoor je werkt, naar een hoger plan.

Faalvaardigheden leveren je het volgende op:
– De juiste doelen stellen (en zo verkramping voorkomen)
– Denken vanuit de groeimindset
– Een safe zone creëren
– Je innerlijke criticus temmen
– Handelen voorbij je primaire verdedigingsreactie

Duur: 4 uur of 8 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12 deelnemers met 1 trainer. Bij grotere groepen wordt een extra trainer ingezet
Prijs: vanaf € 89,- p/p excl. btw (4 uur) / vanaf € 161,- p/p excl. btw (8 uur)

Naast de training Faaltastisch organiseren we het evenement Fuck Up Nights, waarbij sprekers hun fuck ups met het publiek delen. Kijk HIER voor meer informatie.

Wil je meer weten over de training ‘Faaltastisch!’ of ben je zo enthousiast dat je meteen een sessie wil plannen? Bel/App Chantal (06-14789006) of Elke (06-47004100) of vul je vraag hieronder in:

[contact-form]