Fuck Up Nights

FuckUp Night: leuk, inspirerend en leerzaam

Carrièreblunders en faalverhalen worden gevierd
We vertellen dolgraag over onze successen, maar onze blunders en fouten parkeren we liever ergens ver weg. Terwijl faalverhalen juist inspirerend, leerzaam en leuk zijn! Daarom is het onze missie om falen bespreekbaar en leuk te maken, en presenteren wij: de FuckUp Night!

Van Mexico tot Finland, van Bali tot Spanje. De FuckUp Nights worden wereldwijd al in 249 steden georganiseerd, en op 9 januari 2018 organiseren wij dit event voor de derde keer in Haarlem. Tijdens deze netwerkavond draait het allemaal om fuckups. Blunders, inschattingsfouten, flops, beslissingen die verkeerd uitpakken… Vier sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Wat was hun fuckup, hoe gingen ze daarmee om, wat hebben ze ervan geleerd?
Een borrel, muziek van Maestro Mikel en gelegenheid om te netwerken maken deze FuckUp Night in Raecks Café, Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Kom dinsdag 10 april langs tijdens FUN Haarlem en leer van de beste (fouten)!

* Onze sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.

Waarom FuckUp Nights?
De wereld van ondernemen en zaken doen, gaat hand in hand met falen. Wie durft te ontdekken, exploreren, innoveren, zal daarbij ook een aantal keer op zijn bek gaan. Dat is onvermijdelijk. En toch doen we er met z’n allen moeilijk over, stoppen we fouten weg en houden we het liefst de schijn van perfectie op. Terwijl juist het delen van fouten waardevol, verbindend en inspirerend is en het getuigt van lef om te laten zien dat de weg naar succes niet zonder hobbels is. Daarnaast is het delen van fuckups simpelweg gewoon leuk! Een lekker drankje, muziek en gelegenheid om te netwerken maken deze FuckUp Night in Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Koop je kaart en leer van de beste (fouten)!

Check en volg onze Facebookpagina voor openhartige vlogs, de laatste nieuwtjes, en vele fuckups!

Datum: di 10 april 2018
Tijd: 20.30u start (19.30u deuren café open), einde rond 23.00u (incl. borrel)
Locatie: Raecks Café, Raaks 1, 2011 VA, Haarlem
Ticket: €15,- (excl. fee)

Koop je ticket via: https://funhaarlem3.eventbrite.com

Ben je een spreker of bedrijf en heb je interesse in een samenwerking met FuckUp Night Haarlem? Neem dan contact op via FUNHaarlem@gmail.com

  • artikel Haarlems Dagblad, 11 januari 2018