Onze helden

Wij brengen softheid op de werkvloer.
Krijg je al jeuk bij woorden als vertrouwen, empathie, compassie en verbinding?  Dan moet je niet bij ons zijn. Daar worden wij beiden niet gelukkig van… Want wij geloven juist  in de kracht van emotionele competenties!

De kracht van emotie
Wil jij mensen op de werkvloer die authentiek zijn? Die weten waar ze voor staan en dat ook uitdragen? Die durven te falen en weer op te staan? En die vanuit hun fijne persoonlijkheid waardevolle relaties kunnen opbouwen? Dan kunnen wij weleens een hele goede match zijn.

Hieronder een aantal van onze ‘helden’ die de sprong al samen met ons hebben gewaagd :

ABN AMRO – AFM – COCA COLA – COMFORT PARTNERS – DE SCHAVUITEN – DNB – ELSEVIER – ENECO – EY – HAAGSE HOGESCHOOL – HAGO ZORG – IRISZORG – LINKEDIN – LOYALIS – MENTRUM – NS – OSC – ORTEC FINANCE – PERSGROEP – PGGM – PROVINCIE FLEVOLAND – PSR – RABOBANK – RECHTBANK UTRECHT – RIJKSVASTGOEDBEDRIJF – ROC – UWV – ZORGCOMBINATIE NOORDERBOOG 

Coca Cola (teamcoaching)
“Met Chantal krijg je zuivere aandacht en sfeer. Ze is goed voorbereid, oprecht en geïnteresseerd. Luisteren en nieuwsgierig zijn is haar kracht. Dit levert eerlijke gesprekken op met nieuwe inzichten voor zowel het individu als het team als geheel. Ik kijk met plezier terug op een waardevolle middag. Plezier en verdieping voor ons team kwamen voor mij op een hele mooie manier samen.”

Hago zorg (verbinding)
De middag was super leuk, leerzaam en gezellig. Onze coach Chantal is echt geboren voor dit vak. Mijn complimenten! Het was zeer de moeite waard en ik zal jullie aanraden bij onze collega-bedrijven. 

De Schavuiten (verbinding)
De Schavuiten is een organisatie met meerdere locatie verspreid door het land. Het doel van deze middag, het  “wij gevoel” stimuleren en minder bekende collega’s beter leren kennen, is zeker behaald. De coaches hebben met zorg het programma opgebouwd. Er is gebruik gemaakt van diverse onderdelen waarbij iedereen zich vrij voelde om iets van zichzelf te laten zien en open te staan voor contact met minder bekende collega’s. Dat is bijzonder aangezien de groep bestond uit personen met flinke leeftijdsverschillen (tussen de 18 en 60 jaar). Er wordt nog over nagepraat.. Dank voor deze inspirerende middag! De coaches hebben het in de vingers.

De Nederlandsche Bank (kernkwaliteiten)
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige middag gisteren.  Alle lof voor Chantal, je was super. De tijd vloog voorbij.  We hebben alleen maar positieve reacties gehoord.

Persgroep (kernkwaliteiten)
Wij hebben een coachmiddag met kernkwaliteiten gevolgd. Chantal, die ons heeft begeleid in dit traject heeft zich vol op de groep gestort en al haar energie gegeven voor een leerzame en niet te vergeten erg leuke middag. Bedankt! 

UWV (teamcommunicatie)
Chantal Dentro heeft op verzoek van ons, het Centraal Mediation Bureau UWV, een cursus communicatie gegeven aan medewerkers bezwaar van het UWV die als partij deelnemen aan mediations in UWV bezwaarzaken. Chantal heeft daarbij voortreffelijk weten in te spelen op wat er bij aanvang van de workshop in de groep deelnemers speelde.  Haar presentatie was helder en overtuigend. De cursus bracht wat van te voren was afgesproken en werd met veel enthousiasme door de deelnemers gevolgd.   

Maarten (deelnemer Druk, druk, druk)
Elke en Chantal, ik heb een onwijs leuke coachdag gehad. Frisse aanpak, bijzondere aanpak. Niet zo standaard uit een boekje. Een erg leuke dag met goede inzichten voor mijzelf. Bedankt daarvoor.

Anouk (deelnemer Druk, druk, druk)
Lieve Elke en Chantal. Heel erg bedankt voor deze fantastische dag. Heel inspirerend. Ik heb heel veel van jullie geleerd. Ik ga het zeker meenemen in mijn dagelijkse leven. 

Naomy (deelnemer Druk, druk, druk)
Lieve dames van buutvrij, tijdens de eerste druk, druk, druk workshop heb ik op een ongedwongen, luchtige manier kennisgemaakt met mindfullness en hoe dit in te zetten in mijn dagelijkse leven. Ook hebben jullie mij middels een aantal oefeningen, spellen en storytelling laten ondervinden wat voor mij echt belangrijk is en waar mijn prioriteiten liggen. Het programma was afwisselend en dynamisch, de locatie heel plezierig en de lunch erg smakelijk ? Al met al een een heerlijke middag quality time met mijn zus en mijn beste vriendin. Super bedankt!