De Liefdesjunks

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/psa04/pilotenenprinsessen.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1219

We geven het gewoon toe. Wij zijn twee aan liefde verslingerde meiden die niets liever willen dan meer verbinding en liefde in de wereld. En als de Liefdesjunks komen we ook daadwerkelijk in actie.

All we need is love
Wij vinden dat deze wereld die verhardt, afstandelijk en onecht kan aanvoelen, wel wat meer liefde kan gebruiken. We brengen mensen graag dichter bij elkaar, op ludieke wijze. Altijd met een positieve inslag, met een knipoog maar ook met dat serieuze doel in ons achterhoofd.

Meer ontspanning en openheid op de werkvloer
Een liefdevolle blik, een twinkeling in de ogen of een glimlach van oor tot oor. Dat is waar wij voor gaan. Voor meer verbinding en dus meer openheid, ontspannenheid, gezelligheid en lol op een event of in een bedrijf. Naast het harde werken wordt dat in het bedrijfsleven namelijk nogal eens vergeten!

Liefdesbriefjes en koosnaampjes
Daarom brengen de Liefdesjunks graag een bezoek aan jouw event of bedrijf om wat liefde te verspreiden en zo voor extra positieve energie te zorgen. Mensen komen makkelijker met elkaar in contact en krijgen persoonlijke aandacht. Dat doen we met allerlei lieve gebaren. De Liefdesjunks verspreiden liefdesbriefjes, delen liefdesmedicijnen uit, brengen odes of verzinnen bijvoorbeeld grappige persoonlijke koosnaampjes…

Wil je meer weten over de Liefdesjunks en de mogelijkheden of ben je zo enthousiast dat je ze meteen wil boeken? Bel/App Chantal (06-14789006) of Elke (06-47004100) of vul je vraag hieronder in:

[contact-form]