1-OP-1

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/psa04/pilotenenprinsessen.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/jetpack/modules/contact-form/grunion-contact-form.php on line 1219

100% persoonlijke aandacht
Bij de individuele sessies maken we net als bij groepssessies gebruik van diverse creatieve werkvormen. Ook bij deze individuele bijeenkomsten dagen we je uit om uit je comfortzone te stappen en los te laten om nieuwe inzichten te krijgen. Het voordeel van een 1-op-1 sessie is dat we volop met jou persoonlijk bezig kunnen zijn, waardoor we nog dieper tot de kern kunnen komen.

1-op-1 coachsessies
Er is van alles en nog wat mogelijk als het gaat om individuele begeleiding. Dus heb je een idee of een voorkeur voor een bepaalde 1-op-1 sessie bij Buutvrij? Neem dan vooral contact op, dan gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste is voor jou. Chantal en Elke hebben allebei hun eigen kwaliteiten, dus kijk wie en welke insteek het beste bij jou past:

Chantal de coach
Chantal is professioneel coach en het is haar grote missie om dromen van anderen waar te maken. Chantal heeft de NOBCO-gecertificeerde beroepsopleiding tot coach aan de Alba-academie gevolgd en heeft ruim 5 jaar ervaring als trainer/coach voor bedrijven als AFM, Coca Cola, Hago, UWV en vele anderen.
Chantal geeft je als coach persoonlijke aandacht in een sessie die voor jou op maat wordt gemaakt. Wil je een inspirerende wandeling maken op het strand met een aantal oefeningen tussendoor? Of ga je liever het gesprek aan met een grote rol papier en stiften, onder het genot van een kop thee? Neem vooral contact op en geef je wensen door. Op haar LinkedIn-profiel kun je een aantal reacties vinden.

Elke de verhalenmaker
Elke is verhalenmaker, dat wil zeggen journalist, interviewer, schrijver en verteller. Zij heeft ook een opleiding therapeutisch schrijven gedaan, dus wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken met creatieve schrijfoefeningen? Klop dan aan bij Elke. Voor de schrijfoefeningen hoef je geen goede schrijver te zijn, het is puur een manier van expressie. Onderzoek wijst namelijk uit dat schrijven helend en probleemoplossend werkt.
Daarnaast is het ook mogelijk om van de interviewervaring van Elke gebruik te maken. Als journalist sprak zij met veel verschillende mensen, van Frans Bauer tot Alicia Keys. Wil jij jezelf beter leren kennen en nieuwe inzichten krijgen? Dan kan zij je als strenge interviewer aan de tand voelen…

Wil je meer weten of heb je direct behoefte aan een 1-op-1 coachsessie? Bel/App Chantal (06-14789006) of Elke (06-47004100), dan kijken we gelijk wanneer er ruimte is voor een 1-op-1 sessie. Of vul je vraag hieronder in: 

[contact-form]