TRAININGEN

Om meer echtheid en verbinding in de wereld en op de werkvloer te creëren, organiseert Buutvrij Coaching een aantal workshops en trainingen. Heb je vragen over de mogelijkheden, het aanbod of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Neem gerust contact op!

Vier Je 100e Verjaardag
Ons doel: de zoektocht naar de authentieke jij. Je 100e verjaardag is de perfecte gelegenheid om je eigen leven en jezelf goed onder de loep te nemen. Om een blik in de toekomst te werpen, te ontdekken wie je eigenlijk bent en wat je écht belangrijk vindt. Hoe je je leven zo kunt inrichten, dat je later ook daadwerkelijk met een tevreden blik, trots en veel positiviteit kunt terugkijken op je leven.
Kijk HIER voor meer informatie over je 100e Verjaardag

Faaltastisch!
We zijn gefixeerd op het voorkomen van fouten, terwijl de focus op het leerproces zo veel meer oplevert. Tijdens deze training leer je hoe je goed kunt omgaan met het maken van fouten, en hoe je het maximale uit fouten haalt. Dan kies je voor groei op de lange termijn in plaats van kortstondige succesjes. Dus wees Faaltastisch, groei en til jezelf, je projecten, je team en het bedrijf waarvoor je werkt naar een hoger plan.
Kijk HIER voor meer informatie over Faaltastisch!